Groepstraining

Kan uw kind ook een extra steuntje in de rug gebruiken? Voorbereiden op de middelbare school? Bent u van mening dat uw kind zelfstandiger kan worden? Zelfredzaamheid vergroten? Maar hoe? Door middel van een training bestaande uit zes sessies, waarin we de verschillende thema‚Äôs aan bod laten komen. Het spel Pubermind is een belangrijk instrument. Daarnaast maken we gebruik van rollenspellen, werkbladen, oefeningen en verdiepingsopdrachten. De laatste sessie zal in het gezin plaatsvinden, waarbij het spel Pubermind met het gezin wordt gespeeld. Hiermee krijgt het kind de kans om op een ontspannen wijze de geleerde vaardigheden te laten zien.

 

Pubermind training

Tijdsduur: 6 sessies van 1 uur
Doelgroep: kinderen van 9 t/m 12 jaar en jongeren van 12 t/m 16 jaar (max. 6 deelnemers)
Locatie: op de praktijk in Lekkerkerk, of op locatie

De Pubermind training is een training ter bevordering van de sociale zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Binnen de training is interactie tussen de deelnemers een belangrijk uitgangspunt. De werkwijze bevordert het zelfinzicht en vergroot de kennis. Tijdens de training is er onder andere aandacht voor de vermindering van spanning en stress, vergroten van de weerbaarheid, de emotieregulatie en sociale vaardigheden. De Pubermind training zet het kind in zijn kracht en helpt nieuwe stappen te zetten.

Wilt u meer informatie over Pubermind, kijk dan op www.pubermind.nl

 

Kidsmind training

Pubermind poppetjesTijdsduur: 6 sessies van 45 min
Doelgroep: kinderen van 7 t/m 9 jaar (max. 6 deelnemers)
Locatie: op de praktijk in Lekkerkerk, of op locatie

De Kidsmind training is een training ter versterking van de sociale vaardigheden van kinderen en opdoen van succeservaringen. Binnen de training is interactie tussen de deelnemers een belangrijk uitgangspunt, het bevordert het zelfinzicht en vergroot de kennis. Tijdens de training is er onder andere aandacht voor het op een adequate manier voor jezelf opkomen, verminderen van frustraties, de emotieregulatie en sociale vaardigheden. De Kidsmind training zet het kind in zijn kracht en helpt nieuwe stappen te zetten.