Aanmelden

Als ouder kunt u uw kind aanmelden door te bellen met ons algemene nummer of een e-mail te sturen. Ook voor vragen of een vrijblijvende afspraak kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Bij aanmelding via telefoon neemt een behandelaar kort uw hulpvraag met u door. Na uw aanmelding wordt uw hulpvraag binnen het team besproken en gekeken welke behandelaar het beste kan aansluiten bij uw hulpvraag. Vervolgens streven wij er naar om binnen twee weken een kennismakingsgesprek samen met u te plannen, waarna een diagnostiek-, behandel- of begeleidingstraject ingezet kan worden.

 

Wachttijd

Praktijk Maarn
Kennismakingsgesprek binnen 2 tot 4 weken na aanmelding
(update: 8 november 2019)

Praktijk Lekkerkerk
Kennismakingsgesprek binnen 8 tot 12 weken na aanmelding
In verband met een toestroom aan aanmeldingen hebben we in Lekkerkerk helaas tijdelijk een langere wachttijd. Er is momenteel sprake van een wisselende wachttijd, u kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.
(update: 8 november 2019)

 

Aanmelding

Aanmeldgegevens

Telefonisch zijn we in Maarn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur. In Lekkerkerk zijn we bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur.