Voor hulpverleners

"Haar enthousiasme over mijn kinderen werkt aanstekelijk. Ze observeert heel nauwkeurig, analyseert het gedrag en vindt dan vaak nieuwe invalshoeken of mogelijkheden om met hen aan de slag te gaan. Ze werkt consequent met handelingsplannen en legt alles goed vast. De samenwerking is ontzettend plezierig!"

Als hulpverleners hebben we allemaal onze eigen specialisaties en krachten. Het gebruik maken van elkaars kennis, ervaring en krachten zal het mogelijk maken om de juiste hulp voor de cliĆ«nt te vinden. Als stichting hebben we een specialisme verworven in het werken met (pre-)pubers en de bijkomende seksuele en relationele ontwikkeling met bijzondere aandacht naar pubers met autisme of ADHD. Een positieve benadering staat bij ons centraal. De diversiteit in ervaringen en opleidingen binnen het pedagogische werkveld maakt onze hulpverlening veelzijdig. Wij streven ernaar de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de puberteit, autisme en ADHD binnen ons werkveld te blijven volgen en hiermee onze kennis te blijven verbreden.

Naast het bieden van begeleiding, behandeling en onderzoek verzorgen wij ook trainingen, studiedagen, lezingen en informatieavonden. Door het geven van trainingen, studiedagen, lezingen en informatieavonden willen wij onze expertise delen met andere hulpverleners en zo tot samenwerking komen. Daarbij staat gelijkwaardigheid centraal zodat we van elkaar kunnen leren en samen vroegtijdige hulpverlening kunnen bieden aan cliƫnten en diens systeem.